Uw veiligheid primeert: hou daarom rekening met volgende coronarichtlijnen.

De veiligheid van onze klanten en huishoudhulpen is tijdens deze corona-pandemie van het allergrootste belang.
Daarom vragen we u om volgende coronarichtlijnen nauwkeurig in acht te nemen:

  • Een werknemer mag onder geen enkele voorwaarde werken bij een besmet persoon of bij een persoon die corona-symptomen vertoont of in quarantaine zit. Indien een dergelijke situatie zich toch voordoet, dan vragen wij de gebruiker om zo snel mogelijk Huishoudhulp Haek te informeren en vice versa.
  • Indien we genoodzaakt zijn om agenda’s te herschikken omwille van covid-19, vragen wij hiervoor uw medewerking. We zullen er alles aan doen om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen voor beide partijen.
  • Huishoudhulp Haek voorziet de werknemer van voldoende materiaal om hygïenisch en veilig te kunnen werken.
  • Het werk dient altijd op een veilige manier georganiseerd te worden.  Als de werknemer zich onveilig voelt omdat de voorziene maatregelen niet gerespecteerd (kunnen) worden door de gebruiker, dan heeft hij/zij het recht om de werkplek te verlaten.

Hieronder vindt u de richtlijnen die u dient te volgen om een veilige werkplek te creëren voor uw huishoudhulp:

Coronarichtlijnen Huishoudhulp Haek

Wenst u meer informatie over de huidige maatregelen die gelden in België, dan kunt u terecht op de website www.info-coronavirus.be. Daar vindt u een overzicht van de laatste algemene richtlijnen in ons land. Daarnaast is het ook belangrijk om steeds de lokale richtlijnen van uw stad of gemeente op te volgen.

Oprechte dank voor uw inzet: want enkel samen staan we sterk in deze coronatijd!